Cireasa de pe tort

Cireasa de pe tort
Despre Fiat 500 se scrie si se vorbeste neintrerupt de peste 50 de ani. In 1957, cand Dante Giacosa - creatorul lui Fiat 500 - propunea italienilor un nou autovehicul, tot ceea ce isi dorea publicul larg erau: mobilitate, accesibilitate si eficienta.
A primit insa mult mai mult decat atat: Fiat 500 a fost inventia care le-a schimbat viata, perceptia asupra libertatii individuale si, implicit, asupra mobilitatii. Incepind din acel moment, micul cinquecento, a devenit o parte esentiala a vietii sociale a nu mai putin de 3.678.000 de cumparatori, purtand o incarcatura emotionala nemaiintalnita pana atunci in cazul unui obiect industrial si greu de egalat chiar si in timpurile moderne.
Fiat 500 devenise un stil de viata si nu a incetat sa fie acest lucru timp de 50 de ani, pana la relansarea sa uimitoare din 4 iulie 2007, cand si-a reconfirmat in fata unor noi generatii statutul de simbol incontestabil. Dovada si cele 40 000 de comenzi primite in doar doua zile dar si imensa popularitate a site-ului de promovare www.fiat500.com, accesat de nu mai putin de 3.700 000 de vizitatori.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!
Cum să ai tenul proaspăt și luminos întotdeauna?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: