Setari Cookie-uri

Hidratare la maxim!

Ai tenul uscat, gras sau mixt? De aceasta data, nici macar nu este nevoie sa stii! Indiferent in ce categorie se incadreaza pielea ta, ea are nevoie de o hidratare optima, in special acum, in sezonul cald, cand vrei, nu vrei, te expui la razele soarelui mai mult ca oricand si cand organismul pierde o cantitate foarte mare de apa. Iata de ce am ales sa iti prezentam cateva dintre cele mai bune creme hidratante pe care le poti folosi:

Noua gama Nivea Visage Q10Plus cuprinde crema de zi, crema de noapte, crema pentru ochi si lapte demachiant. Gama este imbogatita acum cu un nou produs – crema Nivea Visage Q10 Plus Light Day Care cu textura extra usoara, dedicata nevoilor specifice ale tenului mixt si gras. Se absoarbe usor in piele asigurand aceeasi eficienta dubla anti-rid.
Crema de zi Nivea Visage Q10Plus este o emulsie pe baza de apa in ulei, cu actiune dubla anti-rid pe durata intregii zile. Este imbunatatita cu factor de protectie solara 15, protejand impotriva aparitiei ridurilor, indusa de actiunea razelor solare. Este absorbita rapid si cu usurinta de catre piele, lasand tenul vizibil mai ferm. Este o crema ideala ca baza pentru machiaj.
Crema de noapte Nivea Visage Q10Plus detine o formula imbogatita ce sustine regenerarea celulara a pielii pe durata noptii.
Nivea Visage Q10Plus Eye Care este special conceputa pentru ingrijirea pielii sensibile din jurul ochilor. Nu contine parfum, se aplica usor si este absorbita repede in piele. Reduce ridurile din zona ochilor si indeparteaza cearcanele. Crema este imbogatita cu filtre de protectie UVA + UVB, protejand impotriva razelor solare.
Laptele demachiant Nivea Visage Q10Plus indeparteaza eficient machiajul si mentine echilibrul delicat al pielii printr-o formula speciala, imbogatita cu agenti de hidratare. In urma demachierii pielea ramane fina si catifelata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.