Setari Cookie-uri

Hidratare la maxim!

Ai tenul uscat, gras sau mixt? De aceasta data, nici macar nu este nevoie sa stii! Indiferent in ce categorie se incadreaza pielea ta, ea are nevoie de o hidratare optima, in special acum, in sezonul cald, cand vrei, nu vrei, te expui la razele soarelui mai mult ca oricand si cand organismul pierde o cantitate foarte mare de apa. Iata de ce am ales sa iti prezentam cateva dintre cele mai bune creme hidratante pe care le poti folosi:

Gigi - SNC Serum, Pret: 182.07 lei
Serum bogat in substante hidratante si in ingrediente de intarire a straturilor intercelulare si de protectie a pielii contra daunelor provocate de mediul inconjurator si de uscaciune. Imbunatateste elasticitatea epidermei, repara si innoieste pielea, aprovizioneaza celulele cu energie, hidrateaza, adauga oxigen si minerale vitale pentru activitatea normala a celulelor si stimuleaza metabolismul celulelor tesutului conector (prin stimularea sintezei de ADN).
Este potrivit pentru uz zilnic ca baza pentru crema hidratanta sau pentru fondul de ten si noaptea sub masca nutritiva.
Gigi - Serum cu Vitamina E, Pret: 240.97 lei
Lotiune hidratanta pentru intretinerea tuturor tipurilor de piele, sub crema hidratanta sau fara ea. Are o concentratie mare de vitamina E naturala si o combinatie activa de grasimi aromo-terapeutice. Hidrateaza imediat, ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si apara impotriva agentilor poluanti din aer. Serumul este concentrat si imbogateste straturile de piele cu umiditate care se pastreaza timp de multe ore. Dupa curatarea tenului, se maseaza cateva picaturi pe fata si pe gat pana la absorbtia completa.
Gigi - Hidratant SPF 17, Pret: 250 lei
Hidratantul SPF 17 are la baza complexul SNC (Supreme New Complex), care combina trei ingredienti activi vitali: Mythulina, Hialuronat de sodiu si ATP. Acestia actioneaza impreuna pentru a da rezultate imediate si vizibile in numai doua saptamani de la inceperea tratamentului.
Substantele active moderne din acest hidratant accelereaza regenerarea celulelor, maresc nivelul de umiditate si de elasticitate in toate straturile pielii, cresc productia de colagen si elastina si intaresc capacitatea naturala de aparare a pielii. Protejeaza pielea fata de poluanti si de radiatii. Diminueaza adancimea ridurilor. Potrivit si ca baza pentru fond de ten.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.