Setari Cookie-uri

Video tutorial: Tricou Galaxy

Trendul Galaxy a ajuns si pe haine

Modelul Galaxy se poarta peste tot! Incepand cu unghiile si terminand cu panatlonii pe care ii porti, totul poate fi decorat astfel. Noi iti propunem astazi tricoul Galaxy.

Este o metoda ieftina si originala pentru a-ti reimprospata garderoba. Ai nevoie de un tricou negru simplu dar neapart din bumbac, un burete, sprayuri cu vopsea pentru haine, o folie de plastic de dimensiunea tricoului si inalbitor de rufe pus intr-o sticla de spray pentru geamuri.

1. Pune plasticul in interiorul tricoului, intinde bine astfel incat sa nu faca nicio cuta si stropeste cu inalbitor.

2. Spala apoi tricoul pentru a opri procesul de decolorare. Inainte de urmatorul pas, asteapta sa se usuce.

3. Aplica vopseaua de haine pe burete si tamponeaza usor pe tricou, incepand cu zonele decolorate. Poti folosi roz, verde, violet, albastru si orice altceva iti sugereaza tie profunzimea cosmosului.

Citește și:

4. Stropeste tricoul cu putina apa. Culorile se vor “topi” una in cealata fara sa se amestece si vor patrunde mai usor in tesatura.

5. La final poti aplica din loc in loc cateva puncte albe.

In functie de croiala, tricoul merge purtat aproape oriunde. Il poti purta atunci cand mergi in club sau in parc alaturi de prietenii tai. O varianta foarte stylish ar fi purtarea lui cu un nod in talie a la Kristen Stewart.

Foto prima pagina: Youtube

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.