Pantofii chic intregesc orice tinuta. Dar daca te pregatesti de o seara nebuna intr-un club trebuie sa ai neaparat cea mai frumoasa pereche de pantofi daca vrei sa impresionezi. Magazinele sunt pline de incaltaminte atat de frumoasa dar vai, cat de scumpa!

Cea mai eleganta impletitura pentru sarbatori

De aceea noi iti propounem sa fii propriul tau designer si sa-ti improspatezi garderoba cu o veche pereche de pantofi. Da, ai citit bine! Glam up niste pantofi mai vechi pentru un look fashion si original.

Ai nevoie doar de sclipici in ce culoare vrei tu, lipici pentru textile, un suport de plastic, un burete sau o pensula, un tub de fixativ foarte puternic si evident, o pereche veche de pantofi.

Inainte de orice, protejeaza interiorul pantofului cu cateva servetele pentru a te asigura ca nu vor curge sclipiciul sau adezivul inauntru.

Toarna o cantitate generoasa de lipici pe suportul de plastic apoi adauga sclipiciul. Amesteca bine pana cand vei obtine o pasta.

Intine apoi amestecul pe pantofi dar pe portiuni mici, incepand cu tocul. Ia apoi o canitate generoasa de sclipici si toara usor peste zona lipicioasa. Ca sa fii sigura ca totul ramane la locul lui, preseaza usor cu degetele.

Continua procesul pe tot pantoful dar, retine, PORTIUNI MICI! Altfel, lipiciul se va usca si nu va mai da randamentul scontat. Dupa ce ai acoperit intreaga suprafata, ia fixatul si da-l de la distant ape pantofi. Intre tub si opera ta de arta trebuie sa fie aproximativ 30 cm.

Daca vrei mai mult sclipici, mai adauga peste stratul de fixativ dar foloseste pulberea neamestecata cu lipiciul.

Lasa-i sa se usuce timp de 24 de ore apoi scoate-i in oras!

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

sursa foto: Captura Youtube

Masti de fata home-made cu struguri
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: