Setari Cookie-uri

Advertorial Tips & tricks pentru manichiura perfecta de primavara!

Traieste o primavara plina de culoare si optimism!

Exista unele trucuri care te proiecteaza intr-un univers parte al frumusetii, iar manichiura spune multe lucruri despre personalitatea ta.

Traim intr-o lume in care lucrurile se misca mai repede decat ne-am dori uneori si nu e nevoie sa investim mult timp in ritualul de frumusete pentru unghii. Pentru ca noi, femeile, avem nevoie de o manichiura impecabila indiferent de situatie, AVON te ajuta sa obtii asta prin lacurile de unghii Nailwear Pro+ si Speed Dry+.

Fie ca esti la birou, acasa sau in oras, o tinuta colorata, un zambet larg si o culoare a unghiilor care sa ti se potriveasca sunt elemente numai bune pentru o zi perfecta.

Bineinteles, cum ai putea sa faci asta fara un ajutor de nadejde? AVON pune la dispozitia ta lacuri de unghii pentru orice situatie si un tutorial pentru a avea unghiile perfecte de primavara.

Daca vrei sa fii romantica alege lacuri in culori pastel, iar daca esti mai indrazneata, ai o multime de culori puternice la indemana.

1. Fiecare tinuta poate fi personalizata dupa placul tau. Daca vrei sa fii diferita si iti plac dungile, atunci nu ezita sa te remarci printr-o combinatie spectaculoasa intre lacurile de unghii de la AVON. Cum? Incearca variantele galben (Lemon Sugar), verde (Midnight Green), roz (Viva Pink) si purpuriu (Decadence).

2. Daca vrei sa fii eleganta si sa aduci un aer parizian look-ului tau, poti incerca lacul de unghii Red Red. O inimioara alba aplicata pe suprafata colorata va da tinutei tale un aer romantic si iti va pune in valoare feminitatea.

3. Daca inca preferi clasica manichiura French, dar vrei totusi sa iesi in evidenta, atunci Sea Breeze si Orange you Quick ti se potrivesc perfect.

4. Sa nu uitam nici indraznetul galben. Aceleasi lacuri Sea Breeze si Orange you Quick, armonizate cu un galben Lemon Sugar cu siguranta iti vor da energie pentru intreaga zi.

Si nu uita – daca vrei un plus de culoare si optimism, fiecare unghie poate avea alta culoare!


Kudika
15 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.