Setari Cookie-uri

Tendintele in machiaj pentru vara 2008

Contrastele intalnite in cazul tendintelor din coafura se regasesc si in machiaj: look-urile extrem de dramatice, aproape teatrale, alterneaza cu imagini naturale, specifice machiajului de zi. Acest sezon cuprinde o gama extrem de diversificata, de la look-ul deosebit de artistic, ce pune accent pe profunzimea privirii in cazul Ochilor expresivi, pana la machiaje ce amintesc de girl next door sau de priviri de papusa, ca in tendintele Ten perfect, respectiv Accente romantice. Una dintre tendintele-cheie in machiaj in acest sezon este Buze indraznete, care variaza de la albastru si verde, pana la nuante deschise de fuchsia.

ACCENTE ROMANTICE - Superb finisat
Tendintei din coafura “Superb finisat” ii corespund “Accentele romantice” in machiaj. Look-ul feminin al parului este completat de un ten impecabil, perfect pudrat. Accentul romantic este dat de creionul Kohl alb, folosit pe marginea interna a pleoapei inferioare, pentru a crea ochi mari, “ca de papusa” si o privire romantica, visatoare.
Fardul de pleoape e folosit in culorile pamantului – bejuri si marouri deschise, cu un halou de jur imprejurul ochiului, pentru un efect de marire. Pentru varianta accentuata a acestei tendinte se apeleaza la tonuri mai reci: gri-uri si maron-uri inchise.
Se foloseste foarte putina mascara pe genele superioare, spre colt. Sprancenele sunt foarte bine ingrijite, conturate si periate, colorate in tonuri medii.
Pentru buze se apeleaza la tonuri naturale, usor fructate si la o conturare a arcului acestora cu un creion sidefat alb. Pentru un plus de expresivitate, pe centrul buzei inferioare e adaugat un strop de gloss deschis la culoare.
Tendinta intalnita in colectiile: Viktor & Rolf si Nina Ricci.
Credite foto:P&G Beauty -Williamson

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.