Setari Cookie-uri

Coafuri pentru vara 2008

Coafurile verii 2008 se inscriu intr-o linie a contrastelor: directii extrem de diferite, neasteptate, mergand de la sofisticare, pana la accente teatrale.

Superb finisat
• Parul „Superb finisat” este una din tendintele-cheie in coafura in acest sezon, intalnita preponderent in prezentarile colectiilor vestimentare cu accente feminine si sexy.
• Femeia este romantica, sensibila, delicata, iar coafura are un aspect natural, fiind foarte ingrijita si feminina.
• Tendinta ia doua forme: parul este fie lasat liber, lung, bogat si lucios, ondulat lejer sau este prins in coada de cal, cu volum si bine finisat.
• Pentru recrearea acestui look este nevoie ca parul sa fie curat si sa straluceasca de sanatate. De aceea, e important sa se foloseasca atat balsam, cat si o masca, menita sa confere parului rezistenta.
• Pentru recrearea primei variante a acestei tendinte, in care parul e liber si bogat, specialistii P&G Beauty recomanda samponul, balsamul si masca Pantene Full &Thick. In cazul in care parul e prins in coada de cal, pentru un efect maxim, se recomanda sampoanele Head&Shoulders Natural Shine sau Pantene Full Spectrum Shine.
• In ambele cazuri, pentru a obtine o culoare cat mai naturala, pot fi folosite nuantele de saten si blond din gamele Wella Safira si Wellaton Naturals. Pentru o finisare desavarsita, se recomanda utilizarea de spray fixativ si ceara Wellaflex Shiny Hold.
Tendinta intalnita in prezentarile: Lanvin, Versace, Gucci, D&G, Matthew Williamson, Ferregamo.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.