Setari Cookie-uri

In portfardul pentru mare

Cand pleci in concediu ai tendinta de a-ti lua cu tine toata casa. Chiar daca stai numai trei zile, iti iei cu tine haine pentru o luna si cosmetice pentru o viata. Stop! Nimic in plus fata de ceea ce va vom prezenta aici nu este necesar!

Pentru plaja
Pentru plaja ai nevoie de crema de protectie solara pentru corp, pentru fata si eventual o lotiune “post-plaja” care sa te racoreasca.
Recomandarile noastre:

1. Crema de protectie solara SPF 30 Nivea, Pret: 38.41 lei (50 ml)
Zonele cele mai expuse actiunii agresive a razelor solare sunt fata, gatul, decolteul si mainile. De aceea, ele trebuie protejate aplicand zilnic NIVEA SUN DNAge, crema de protectie solara anti-imbatranire SPF 30, pentru a le mentine aspectul sanatos, stralucitor si plin de tinerete.
2. Spray racoritor dupa plaja
Racoritor si revigorant, acest spray cu o formulă lejera, cu aloe vera, patrunde rapid in piele si ajuta la rehidratarea ei. Imbogatit cu provitamina B5, sprayul NIVEA SUN dupa plaja calmeaza pielea. Vitamina E protejeaza impotriva imbatranirii premature a pielii.
3. Lotiune de protectie solara senzatie usoara
NIVEA SUN Lotiune de Protectie Solara Senzatie Usoara are o textura lejera si protejeaza eficient impotriva arsurilor solare si a imbatranirii premature a pielii.
NIVEA SUN Senzatie Usoara combina un sistem echilibrat de filtrare a razelor UVA/UVB, oferind protectie imediat dupa aplicare, avand o textura extralejera care este absorbita foarte rapid, fara a lasa urme vizibile pe piele.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Ianuarie 2006
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.