Setari Cookie-uri

Top 5 uleiuri de fata pe care le iubim

Uleiurile de fata au multiple beneficii. Descopera-le pe cele mai importante dintre acestea si alege uleiul potrivit nevoilor tale.

Multe dintre voi ar spune ca uleiurile sunt prea grase si ca nu intra deloc bine in piele. Cele care au tenul gras probabil ca nici nu se gandesc la inlocuirea cremei de fata cu un ulei gandindu-se ca este mult prea gras si ca si-ar face mai mult rau decat bine.

Ati fi surprinse sa aflati ca daca iti alegi cu grija uleiul te vei indragosti pe loc de el si vei uita de crema de fata pentru totdeauna.

Folosite corect si in cantitati rezonabile, uleiurile de fata au incredibil de multe proprietati, iar tenul tau iti va multumi pentru tratamentul regeste pe care i-l oferi.

Citeste si Un nou elicir al frumusetii: Uleiul de argan

Ulei de migdale

foto: ulei de migdale, Shutterstock

Uleiul de migdale este unul dintre cele mai hidratante uleiuri pe care le poti folosi pentru ca tenul tau sa isi recapete elasticitatea si stralucirea. Se absoarbe foarte repede in piele si nu o ingrasa. De asemenea poate fi folosit impotriva arsurilor solare si a vergeturilor. Pe langa toate beneficiile pe care le are asupra pielii, uleiul de migdale are si un miros foarte placut.

Citește și:

Citeste si 4 Alimente nocive pentru tenul tau

Vizionare placuta


Kudika
3 Februarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.