Setari Cookie-uri

VIDEO: Cum sa iti faci singura o manichiura sofisticata

Cine a spus ca ai nevoie de un specialist pentru a avea o manichiura deosebita? In cativa pasi simpli o poti realiza la tine acasa!

Mana este oglinda omului si in special a femeii. Niciodata nu mi-a placut sa vad o mana neglijata. Mi s-a parut ca persoana respectiva nu are grija dea ea si nu da doi bani pe impresia pe care o face celor din jur. si poate ca este o persoana minunata, dar nu pot trece de anumite lucruri (pana la urma fiecare cu pasarica lui). Si ca sa va dati seama cam cum ma raportez eu la mainile unui om, imi aleg si partenerul de viata pe acest criteriu (printre altele, desigur).

Sa vorbim acum despre amnichiura femeii elegante, sofisticate, delicate si speciale. Unele idntre noi chletuiesc lunar sume semnificative pe sensiunile de manichiura de la saloanele de infrumusetare. Poate pentru ca nu au timp sa si le faca acasa, poate cred ca nu sunt destul de indemanatice sua poate pur si simplu din comoditate.

Eu una nu sunt multumita niciodata de manichiura facuta la salon. Mi se pare facuta asa in "doru' lelii" sau neterminata, asa ca de ceva timp imi fac singura manichiura pentru ca este mai sigur si incerc pana iese ceva care imi place.

Citește și:

Am incercat diferite modele si am observat ca daca urmez pasii esentiali iese ceva deosebit de fiecare data.

Va recomand manichiura Ombre care se realizeaza mai usor decat va imaginati:

Aveti nevoie de:

- o baza pentru unghii

- o oja alba mata

- o oja roz deschis si una cu doua-trei nunate mai inchisa (sau orice nuanta preferati)

- un lac cu sclipici argintiu (pentru ca se vede mai bine)

- un burete pentru fond de ten

- un top rezistent pentru unghii

Sa trecem la treaba:

Am aplicat baza pentru unghii dupa care am aplicat un strat de oja alba mata. Asteptam sa se usuce oja alba si ne apucam de treaba. Aplicam pe buretele pentru fond de ten cele trei nuante astfel: oja alba, oja roz deschis si cea roz mai inchis. Avem grija sa intrepatrundem nuantele pentru un efect garantat (se repeta procedeul pentru fiecare unghie in parte)

Tapotam apoi unghia pana cand ajungem la un rezultat dorit. Unghia de la degetul inelar o lasam intacta pentru ac am pregatit ceva special pentru ea: lacul cu sclipici argintiu.

Citește și:

La final, dupa ce se usuca un pic unghiile, aplicam top-ul pentru o rezistenta mai mare.

Mai jos va las un filmulet care sa va inspire:

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.