Setari Cookie-uri

Beauty News

Am cautat pentru voi cele mai importante noutati din domeniul cosmeticelor in luna octombrie. Iata ce ne-a atras noua atentia! Enjoy!

Produs de ingrijire oligo-nutritiv
Pentru tine IUM by Subtil a luat din inima oceanelor oligo-elementele pure si pretioase care vegheaza la echilibrul organismului tau si starea ta de bine. Acest Produs de ingrijire oligo-nutritiv in 2 faze este recomandat pentru hranirea si descalcirea instantanee a parului normal, sec sau sensibilizat, fara a-l ingreuna. Formula sa exclusiva cu Pro Vitamina B5 si cu un concenterat de apa de mara bogata natural in oligo-elemente cum ar fi magneziu si sodiul, are la baza asocierea de 2 faze active. Vei obtine un par suplu, moale, stralucitor si sublim.
Matuire absoluta
Peggy Sage a creat flaconul de Matuire absoluta. Acest produs de inalta calitate regleaza secretiile sebacee ale tenului si reda pielii un aspect sanatos si purificat. Dozat din plin cu activi purificatori, astringenti, calmanti si hidratanti, produsul garanteaza un efect maxim. De-a lungul intregii zile, pielea ramane protejata, iar tenul isi regaseste stralucirea.
Pret 157,85 lei
Lac fixativ Subtil
Subtil Franta a creat un lac fixativ care impaca pe toata lumea : este disponibil in 3 tipuri de flacoane, de la cel mai mic - excelent pentru poseta si pana la cel profesional utilizat adesea in saloanele de infrumusetare. Este un lac cu fixare forte pentru orice tip de coafura, fara a incarca firul de par. Vaporizat « in nori » pe intregul par,
lacul fixativ Subtil garanteaza o tinuta excelenta a tuturor creatiilor.
Prêt 26,13 lei (250ml)

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.