Setari Cookie-uri

Manichiura trendy

Pentru aceasta toamna, designerii au pregatit vestimentatii puternice si sofisticate, realizate din materiale si culori bogate. Manichiura este unul dintre factorii esentiali in reusita unei tinute, astfel incat esti probabil dornica sa te pui la curent cu ultimele tendinte si in ceea ce priveste frumusetea unghiilor. Culorile inchise sunt preferatele acestui sezon, printre ele numarandu-se anumite nuante de rosu, ciocolatiu si violet; unii designeri au preferat sa vopseasca unghiile modelelor de pe podiumurile lor in nuante de gri metalizat sau cu reflexe. Alege ceea ce ti se potriveste din lista pe care ti-am pregatit-o si petrece o toamna fabuloasa!

Ciocolata neagra

Poarta o nuanta de ciocolata neagra pe unghii si vei iesi, cu siguranta, din anonimat. Aceasta nuanta misterioasa este un must-have al toamnei!
Lac de unghii de la Jessica, 26 lei, in nuanta Mystical Magic - Sarutul ciocolatei negre. Inspirata de ultimele tendinte ale toamnei in moda si culori, colectia Goddess te va indemna sa evadezi in sandalele tale romane si sa ti dezvalui unghiile misterioase si seducatoare la Parthenon.
In cadrul noii colectii de lacuri de unghii de la Peggy Sage vei gasi nuante ispititoare de ciocolata pentru manichiura ta.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.