Setari Cookie-uri

Manichiura trendy

Pentru aceasta toamna, designerii au pregatit vestimentatii puternice si sofisticate, realizate din materiale si culori bogate. Manichiura este unul dintre factorii esentiali in reusita unei tinute, astfel incat esti probabil dornica sa te pui la curent cu ultimele tendinte si in ceea ce priveste frumusetea unghiilor. Culorile inchise sunt preferatele acestui sezon, printre ele numarandu-se anumite nuante de rosu, ciocolatiu si violet; unii designeri au preferat sa vopseasca unghiile modelelor de pe podiumurile lor in nuante de gri metalizat sau cu reflexe. Alege ceea ce ti se potriveste din lista pe care ti-am pregatit-o si petrece o toamna fabuloasa!

Primul pas

Primul pas in a avea unghii superbe, indiferent de sezon, il constituie ingrijirea. Cum in aceasta toamna se poarta culorile puternice, specialistii iti recomanda sa aplici, inainte de lacul propriu-zis, o baza fortifianta si sa utilizezi un ulei hidratant pentru cuticule.
Baza fortifianta pentru unghii subtiri sau exfoliate de la Deborah, 24 lei. Avand o formula pe baza de ulei obtinut din arborele Aragan, fortifiaza si protejeaza tesutul conjunctiv, iar sarurile minerale fac unghiile mai sanatoase si mai rezistente.
Rezultatele testului clinic: elimina exfolierea cu 87% in 14 zile.
Ulei cuticule de la Peggy Sage, 25,28 lei.

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.