Hidratarea corpului

LIPIKAR BALSAM Anti-iritatii de la La Roche-Posay, 47 lei. Anumite tipuri de piele fragilizata nu mai pot aisgura functia de barierea protectoare importiva agresiunilor externe.
Proprietati: Concentrat in unt de karité (20%), cu proprietati relipidante, textura Lipikar Balsam invaluie pielea intr-un film protector impotriva agresiunilor externe.
Rezultat: Pielea foarte uscata si iritata a copiilor si a adultilor sunt imediat calmate. Testat pe piele cu tendinta atopica.
LIPIKAR LAPTE Anti-uscaciune de la La Roche-Posay, 45 lei. Uscaciunea cutanata este caracterizata printr-o lipsa de apa si de lipide. Celulele epidermice isi pierd capacitatea de a retine apa, lipidele de suprafata produse intr.-o cantitate mai mica nu mai formeaza o bariera omogena si permit apei sa se evapore. Uscata, pielea tine si provoaca o senzatie de disconfort.
Proprietati: Bogat in unt de Karité (10%), Lipikar Lapte aduce pielii uscate lipidele necesare pentru restaurarea barierei protectoare si restabileste astfel hidratarea cutanata.
Rezultat: Pielea uscata este hranita in profunzime; isi regaseste confortul si elasticitatea.Textura de lapte cu penetrare rapida.
Lapte de corp flacon 250 ml de la Garnier, 12,99 lei.

Par deshidratat, aspru si lipsit de stralucire? Am gasit solutia!
Cum ai grijă de pielea sensibilă vara: extra hidratare, mega protecție
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: