Hidratarea corpului

LIPIKAR BALSAM Anti-iritatii de la La Roche-Posay, 47 lei. Anumite tipuri de piele fragilizata nu mai pot aisgura functia de barierea protectoare importiva agresiunilor externe.
Proprietati: Concentrat in unt de karité (20%), cu proprietati relipidante, textura Lipikar Balsam invaluie pielea intr-un film protector impotriva agresiunilor externe.
Rezultat: Pielea foarte uscata si iritata a copiilor si a adultilor sunt imediat calmate. Testat pe piele cu tendinta atopica.
LIPIKAR LAPTE Anti-uscaciune de la La Roche-Posay, 45 lei. Uscaciunea cutanata este caracterizata printr-o lipsa de apa si de lipide. Celulele epidermice isi pierd capacitatea de a retine apa, lipidele de suprafata produse intr.-o cantitate mai mica nu mai formeaza o bariera omogena si permit apei sa se evapore. Uscata, pielea tine si provoaca o senzatie de disconfort.
Proprietati: Bogat in unt de Karité (10%), Lipikar Lapte aduce pielii uscate lipidele necesare pentru restaurarea barierei protectoare si restabileste astfel hidratarea cutanata.
Rezultat: Pielea uscata este hranita in profunzime; isi regaseste confortul si elasticitatea.Textura de lapte cu penetrare rapida.
Lapte de corp flacon 250 ml de la Garnier, 12,99 lei.

Cum ai grijă de pielea sensibilă vara: extra hidratare, mega protecție
Ce trebuie sa contina trusa de machiaj a unei fashioniste
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: