Setari Cookie-uri

Fondul de ten ideal

Te-ai intrebat vreodata de ce un make-up reusit nu poate fi complet fara fond de ten? Sau de ce toti stilistii din lume recomanda folosirea unui fond de ten de calitate? Indiferent de tipul pielii tale, exista in mod cert cel putin doua motive pentru care nu trebuie sa-ti lipseasca din trusa de machiaj un fond de ten bun: acesta protejeaza pielea de agresiunile exterioare si corecteaza eventualele mici defecte. Chiar daca esti una dintre putinele femei norocoase ce se pot lauda cu un ten perfect, fara urma de acnee, pori mariti sau alte imperfectiuni, orice stilist ti-ar recomanda un fond de ten cu o formula usoara pentru hidratarea, iluminarea sau vitaminizarea pielii. Una dintre prejudecatile des intalnite in randul reprezentantelor sexului frumos este ca fondul de ten imbatraneste pielea sau o face sa arate imbacsita. Aceste temeri nu mai sunt de actualitate, deoarece noile generatii de fond de ten sunt cu adevarat benefice pentru piele, ele continand o multime de agenti protectori, hidratanti, nutritivi sau matifianti, in functie de fiecare formula. Daca folosesti zilnic un fond de ten potrivit pielii tale inseamna ca potentezi efectul cremei pe care o folosesti zi de zi, deoarece acesta are la fel de multe avantaje si, in plus, protejeaza pielea de actiunile nocive ale poluarii si prafului.

Fond de ten cu vitamina E
Fond de ten protector si hidratant, ce perfectioneaza aspectul pielii, fara a o incarca.
Fond de ten Affinitone de la Maybelline, 19,99 lei. Acum poti controla aplicarea fondului de ten datorita formulei adaptative a lui Affinitone care se combina perfect cu tenul. In acest fel, poti aplica mai multe straturi fara sa incarci porii.
Affinitone este imbogatit cu Vitamina E pentru o hidratare naturala de durata pe care o poti vedea si simti. Tenul ramane catifelat, impecabil.Cel mai reusit finisaj.
Secretul? Complexul cu Vitamina E - o formula echilibrata care lucreaza in acord cu tenul tau, pentru ca hidratarea sa se pastreze de-a lungul intregii zile.
Disponibil in 8 nuante.

Mai multe produse asemanatoare pe www.envy.ro .

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.