Setari Cookie-uri

Ritualuri exotice

Ce poate fi mai placut, dupa o zi incarcata, decat o baie cu spuma parfumata, urmata de hidratarea in profunzime a pielii? Bucura-te de propriul tau spa cu ajutorul produselor cu texturi luxoase si arome exotice, relaxandu-te complet in timp ce iti rasfeti toate simturile!

Rasfat la dus
Soap & Glory Clean On Me Creamy Clarifying Shower Gel, 480ml - Gel de dus de la Boots. Disponibil in farmaciile Sensiblu la pretul de 45 RON.
Figs and Leaves - săpun de la Lush Fresh Handmade cu smochine, ulei de palmier şi Aloe vera. Cine nu îsi aminteşte de anii copilăriei, când totul părea atât de simplu, iar bucuriile mărunte erau trăite la intensitate maximă? Mirosul floral al lui Figs & Leaves te poartă înapoi în acele timpuri misterioase şi încântatoare. Seminţele de smochine acţionează ca un exfoliant, iar extractul de Aloe calmează pielea sensibilă. Îl înfăşuram în frunze de viţă pentru a-i păstra prospeţimea şi pentru a-i sublinia aspectul nepretenţios. Preţ : 19.80 lei/ 100g
Gel de dus Mango & Babassu de la Boots. Untul de corp onctuos de mango obtinut din semintele acestui fruct combinat cu uleiul delicat hidratant al frunzei de babassu va va trata pielea, lasand-o catifelata si parfumata exotic si distinct.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.