Setari Cookie-uri

Frumoasa pana de Craciun

Iti vine sau nu sa crezi, au mai ramas doar 5 saptamani pana la Craciun! Da, urmeaza o perioada in care trebuie sa te concentrezi asupra a o multime de lucruri: cadouri, cumparaturi, masa festiva, invitatii, petreceri si nu in ultimul rand, frumusetea ta personala. Cu siguranta iti doresti sa stralucesti de Craciun, fie ca il vei petrece alaturi de familie, gasca de prieteni sau intr-un cadru intim, alaturi de iubitul tau, asa ca ti-am pregatit o lista cu tot ce trebuie sa faci pentru a avea un ten, corp si par de invidiat pana de Craciun!

Ten
In aceste saptamani, urmeaza cu strictete ritualul de ingrijire in 3 pasi: curatare, tonifiere, hidratare - dimineata si seara. Foloseste produse cosmetice dedicate tipului tau de ten, pentru a-ti calma pielea si a te feri de eventuale iritatii cauzate de folosirea unor produse necorespunzatoare.
Mergi la cosmetica pentru un tratament de curatare a pielii in profunzime, cu o saptamana Hidrateaza-ti sprancenele cu un strop de ulei de ricin sau migdale in fiecare seara si ingrijeste-le forma. Astfel vor fi sanatoase si stralucitoare!
O data la doua zile, aplica cu ajutorul unui tampon de vata pe tenul curat suc de portocale proaspat: vitamina C iti va exfolia usor pielea si o va hrani!

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.