Setari Cookie-uri

Tutorial: Summer Vibe Makeup

Vara este momentul optim sa incercati un machiaj in culori calde si indraznete, sa iesiti din monotonia unui look banal. Din acest motiv, astazi va propunem Summer Vibe Makeup, un machiaj rezistent si vesel care va aduce o stare de bine oricui il poarta.

Pentru a creste rezistenta machiajului, aplicam mai intai baza de machiaj Smooting Base care asigura hidratarea optima a pielii. Intrucat avem un ten uscat, folosim in continuare folosim Collagen Foundation nr 01, care datorita formulei bogate in Colagen, Panthenol si Aloe Vera creste gradul de hidratare cu 50%, calmeaza tenul si il protejeaza de factorii externi.

Acoperim cearcanele, semnele datorate oboselii si oferim luminozitate in zona ochilor cu anticearcanul Clair nr 2. Fixam totul cu pudra Rice powder pe baza de orez care asigura un machiaj rezistent chiar si in zilele caniculare.

Realizam conturarea si iluminarea fetei cu ajutorul pudrei bronzante Bronzing Powder nuanta 2 M si a pudrei Sheer Glow Pressed Powder nr 11.

Definim sprancenele intr-un mod natural, conturandu-le cu ajutorul creionului pe baza de ceara Brownsetter, care permite o aplicare usoara, fixare si rezistenta indelungata.

Citește și:

Pentru o nuanta mai intense a fardurilor, dar si pentru o rezistenta optimsa a acestora, aplicam Baza de ochi Eyeshadow Base Paese. Pentru machiajul ochilor alegem nuante vesele, cum sunt cele ale fardurilor Opal 245 si 243. Pentru o privire intensa aplicam pe pleoapa inferioara creion de ochi rezistent la apa, pe care il estompam, iar pe cea superioara Paese Liquid Deepliner. Si cum niciun machiaj nu este complet fara tusa finala data de mascara, aplicam Paese Blacker then Black, presand mai intai la baza genelor si apoi invaluind fiecare geana cu o miscare de “zig-zag”.

In ceea ce priveste machiajul buzelor, pentru un plus de volum folosim putin fard alb in arcul lui Cupidon si in centrul buzei superioare. Ce ziceti, incercati un astfel de make up?

Model: Lavinia Badea
Make-up artist Paese: Mirela Pancu

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.