Setari Cookie-uri

Advertorial Elena Arghir si Bianca Florea (cursuri machiaj Atelierele ILBAH): Pe podium la Concursul International de Make-up:THE NEW TALENT

Duminica, 1 Noiembrie, in cadrul Make-up Fest 2015, a avut loc Finala Concursului International de Machiaj: THE NEW TALENT, la care au participat Bianca Florea si Elena Arghir (absolvente cursuri machiaj Atelierele ILBAH).

Advertorial

Evenimentul a fost unul de amploare, reprezentand o adevarata sarbatoare a machiajului profesional. Concursul de machiaj a aliniat la start 28 de concurenti (acestia calificandu-se in finala in urma unui proces de selectie). Cu un numar atat de mare de participanti, misiunea juriului a fost una dificila. Componenta juriului a fost urmatoarea: Mirela Vescan, Andreea Pop, Oxana Novacovici, Ana Maria Gorgonetu.

Cei 28 de make-up artisti s-au luptat pentru premiile puse la bataie de organizatori, dar si pentru prestigiul de a castiga un astfel de concurs. S-au acordat, in total, 4 premii: Locul I, II si III dar si un Premiu Special.

In contextul acesta, Bianca Florea si Elena Arghir au reusit performanta de a castiga doua premii din cele patru puse in joc: Elena Arghir - Locul II iar Bianca Florea – Premiul Special. Performanta este cu atat mai mare, datorita faptului ca, atat Elena cat si Bianca au absolvit recent cursurile de machiaj Atelierele ILBAH (in luna August, respectiv luna Iulie a acestui an).

Pregatirile lor din ultima perioada si efortul depus le-au adus rezultate pe masura. Conceptul si ideea machiajului a fost foarte bine ales si impecabil executat.

Alaturi de Bianca si Elena au fost trainerii Atelierele ILBAH care i-au sustinut si le-au acordat sprijinul necesar, deoarece in concurs se punctau si tinuta sau atitudinea modelului. De la consiliere pe partea de make-up si pana la ultimul detaliu, toata lumea si-a concetrat energia pentru realizarea unui concept de exceptie.

2-Castigatoare-Make-up-Fest-The-New-Talent-Anca-Arghir-cursuri-machiaj-Atelierele-ILBAH

Elena Arghir (castigatoarea Locului II) a avut sustinerea noastra.
- Consiliere Machiaj: Mihaela Rotaru (trainer Cursuri Machiaj Profesional Atelierele ILBAH)
- Hairstyle: Cristina Rosca (trainer Atelierele ILBAH)
- Flower Design & Accessories: Natasha Maxim (trainer Curs Decorator Floral Atelierele ILBAH)
- Styling: Hilda Monica (trainer Curs Stilism Atelierele ILBAH)
- Nail Art: Dana Cimpoi (trainer Curs Unghii False Atelierele ILBAH)
- Model: Sabrina Ionescu

3-Castigatoare-Make-up-Fest-The-New-Talent-Bianca-Florea-cursuri-machiaj-Atelierele-ILBAH

Bianca Florea (castigatoare Premiu Special) a beneficiat si ea de suportul Atelierele ILBAH.
-Consiliere Machiaj: Alina Serbu (trainer Cursuri Machiaj Profesional Atelierele ILBAH)
-Hairstyle: Cristina Rosca (trainer Atelierele ILBAH)
-Flower Design & Accessories: Natasha Maxim (trainer Curs Decorator Floral Atelierele ILBAH)
-Styling: Mirela Diaconu (trainer Curs Design Vestimentar Atelierele ILBAH)
-Model: Elena Alexandroaia

Performanta celor doua cursante nu este singulara, atunci cand vorbim despre participarea la concursuri. La inceputul anului 2015, trei dintre participantii la cursurile de hairstyling Atelierele ILBAH au castigat toate cele 3 premii puse in joc (I, II si III) la Concursul TOP HAIR - Cosmobeauty 2015 by BeautyOne. Trainer-ul Atelierele ILBAH care s-a ocupat de castigatorii de atunci a fost: Alex Barbulescu.


Kudika
5 Noiembrie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.