Setari Cookie-uri

Concurs de frumusete

Banala si mult prea apreciata formula care irita din ce in ce mai mult spectatorul concursurilor de miss, "frumusetea interioara"...

Reuseste totusi o personalitate deosebita sa submineze un look care pare cu totul desavarsit, o creatie sublima care pare decupata din picturile lui Rafael?

Este o intrebare al carei raspuns poate fi intuit dar nu afirmat cu certitudine. Atata timp cat se iveste la fiecare concurs de frumusete cate o “Miss Congeniality” care sa militeze pentru ameliorarea unor probleme vizibile ale societatii si bineinteles pentru “pacea in lume”, sansele frumusetilor lipsite de chintesenta agilitatii sunt reduse la minimum. Este o lectie interesanta pe care potentialele, viitoarele concurente ale unor astfel de concursuri trebuie sa o intelega si sa o asimileze: sa fie deschise, communicative, insufletite de exuberanta tinereasca dar sa si raspunda cu tact, diplomatie cerintelor inerente concursului, sa-si valorifice aptitudinile, sa renunte la a mai fi banale in conversatie, fade, si sa reuseasca sa-si construiasca in timp minim un profil real al personalitatii pe care sa-l expuna in cel mai placut mod publicului spectator. In acest fel vor fi intampinate cu admiratie si percepute asa cum ar trebui sa fie, niste modele de frumusete, conduita, altruism si spontaneitate.

Un articol de Cristina Serbu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.