Setari Cookie-uri

Armonie cromatica

Culoarea parului este un item de frumusete care a pus si se pare ca mai pune inca in dilema numeroase femei avand in vedere socurile optice de care avem parte la tot pasul. Fiecare femeie este propriul sau judecator cand vine vorba de alegerile estetice pe care le face, dar nu neaparat si un expert avizat. Dovada o constituie pleiada de culori stridente a podoabei lor capilare si care constituie chiar un motiv de mandrie, de orgoliu pentru majoritatea.

Culoarea parului transforma radical fizionomia unei persoane, spune multe despre temperamentul nostru, despre curajul de a experimenta dar si despre autocunoastere si impunerea unor limite. Nu putem incerca orice doar pentru ca prietenei X ii vine incantator. Adeseori culorile puternice nu confera numai o nota de artificialitate imaginii dumneavoastra ci poate dezavantaja atat de mult incat sa estompeze calitatile si sa accentueze defectele.

Oricat de mult ne-am dori nu am putea toate sa adoptam stilul Marilyn Monroe sau Madonna chiar daca frumusetea este atuul nostru. Angelina Jolie a avut o astfel de tentativa, nereusita insa, in ciuda frumusetii sale aproape picturale , ceea ce dovedeste ca sunt anumite detalii fizice imposibil de alaturat deoarece rezultatul final poate surprinde in mod negativ. In fond, orice femeie duce o eterna lupta pentru descoperirea sau conservarea propriei frumuseti si de aceea trebuie sa gaseasca solutiile optime pentru indeplinirea acestui obiectiv, iar alegerea culorii potrivite pentru parul dumneavoastra este una dintre ele.


Un articol de Cristina Serbu


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.