Setari Cookie-uri

Beauty News

Ca in fiecare luna, iti prezentam cele mai noi produse de infrumusetare aparute pe piata! In luna martie, poti opta pentru un ruj sau balsam de buze organic de la Nvey Eco, marca de cosmetice ecologice de lux din Romania, un sampon si balsam cu noua tehnologie Amino-S de la Pantene Pro-V, un fixativ flexibil de la Londa Professional sau poate chiar un tratament cu laser de la Clinica Dermastyle! Aslavital a lansat o noua gama de cosmetice fabricate in Romania, iar absorbantele Always iti ofera o protectie mult mai buna. Bucura-te de frumusetea ta in aceasta primavara!

Pentru calmarea petelor rosii de pe fata, Blemish Mud, cea mai noua masca Montagne Jeunesse, este ideala pentru tenul normal, gras sau mixt. Cu ajutorul continutului sau de Aloe Vera, ulei de rozmarin, saruri minerale, extract de ginseng si de cuibotica cucului, Blemish Mud trateaza in mod natural zonele cu probleme si lasa tenul curat. Aportul de aloe vera ajuta la calmarea pielii, in timp ce extractul de salcie controleaza excesul de sebum si mentine pielea curata. Uleiul de rozmarin, cu actiunile sale de stimulare a circulatiei sanguine periferice si cu proprietati antiinflamatoare, reda stralucirea naturala specifica unui ten sanatos. Extractul de ginseng este un ingredient cunoscut pentru efectele sale stimulante, tonice si energizante.
Mastile Montagne Jeunesse sunt disponibile in supermarketurile si hypermarketurile de pe tot teritoriul Romaniei, la pretul recomandat de 4,60 RON fara TVA.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.