Setari Cookie-uri

Ten solar!

Vara, vara, vara - nimic mai adevarat! Si o data cu ea, vine si vremea pudrelor, a cremelor, a blush-urilor, care, departe de a-ti incarca tenul sau estompa minunatiile brozului natural, nu fac decat sa-l lumineze si sa-i accentueze liniile. Asa ca, la treaba, cu sfaturi practice si tips-uri de care nu ai voie sa te privezi, mai ales daca vrei sa afisezi un ten radios si auriu fara cusur!

Este primul autobronzant instantaneu cu actiune dubla: 2 compartimente, 2 formule un singur gest pentru un rezultat dublu:

1. o crema autobronzanta ce confera instantaneu tenului un bronz superb
2. o crema hidratanta pentru un efect de bronz uniform.

Pret: 39.99 lei

Despre blush... numai de bine

...pentru ca este acel accent de prospetime din obraz care da viata bronzului tau. O nota de bun-gust care prezinta un avantaj fata de consistenta pudrelor autobronzante. Nuanta caisa va insufleti tenurile mate, iar cea roz, pe cele deschise. Aplicati fardul cu miscari circulare pe obraji pentru un look tineresc si mergeti usor spre pometi, pentru un stil mai evident feminin.

Un produs de inalta performanta, cu o textura ultra-fina care acopera imperfectiunile, lasand pielea catifelata si foarte nuantata este fardul de obraz HI-TECH de la Deborah. Este rezistent pe tot parcursul zilei si lasa pielea fara pete. EstehHipoalergenic, fara parfum si are un aplicator retractabil, usor de folosit. Disponibil in 5 nuante. Pret: 24 lei.


La final... tips & tricks

Pudra autobronzanta: alege-o in functie de tipul pielii tale. Pielea deschisa se va intelege mai bine cu tonurile de aluna si caramel, pielea mata, cu cele aurii, aramii si cafea. De evitat sunt nuantele prea inchise care par fortate pana si pe o piele foarte bronzata. Optati pentru texturi usoare, discret sidefate si aurite, care confera stralucire. Rezultatul trebuie sa fie intotdeauna natural si transparent. Incercati sa nu aplicati pudra dupa crema hidratanta pentru ca aceasta “procedura” va lasa urme neplacute pe fata, sub forma de pete. Folositi un servetel inainte de aplicarea pudrei, dupa care intindeti pe zonele pe care doriti sa le accentuati.

Pentru un look sculptat, insistati cu pudra pe zona tamplelor, a obrajilor, la radacina firelor de par, in varful barbiei, pe linia maxilarelor si pe gat. Atentie la conturul ochilor, zona sensibila in care recomandata este o crema autobronzanta.

Blush-ul - pudra ( mata) sau fard ( satinat) ? - Ei bine, dupa pofta inimii, insa fardul emana un aspect mult mai sanatos. Blush-ul este bogat in pigmenti, asa ca ideal este sa alegi o textura duo mata/ sidefata care incurajeaza deopotriva culoarea si luminozitatea. Daca esti foarte bronzata, opteaza pentru un blush cu reflexe aurii.

Noi va recomandam Pudra Duo Glam Bronze L'Oreal, pret:: 34,99 RON.

Acadea cu vitamine

Noul luciu de buze de la no 7 cu aroma de acadea face buzele stralucitoare si delicioase. Particulele lucioase capteaza lumina, pentru a face buzele sa para umede si mai pline. Formula imbunatatita cu vitamine protejeaza buzele.

No7 Lip Glace - No 7 Gloss de buze - disponibila in Sensiblu la pretul de: 43 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.