Setari Cookie-uri

Frumusete din natura

Mare tendinta a toamnei, produsele cosmetice se revendica mai mult ca niciodata din zona gradinilor. Legume proaspete, ierburi, fructe, toate strecoara in diverse formule diferite grade de placere ale pielii. Senzatii autentice, arome gustative, este o reintoarcere la sursele care evoca pamantul. Morcovi, rosii, masline, struguri, coacaze, toate au efecte benefice asupra mainilor, a tenului si a parului.

Mare tendinta a toamnei, produsele cosmetice se revendica mai mult ca niciodata din zona gradinilor. Legume proaspete, ierburi, fructe, toate strecoara in diverse formule diferite grade de placere ale pielii.
Senzatii autentice, arome gustative, este o reintoarcere la sursele care evoca pamantul. Morcovi, rosii, masline, struguri, coacaze, toate au efecte benefice asupra mainilor, a tenului si a parului.

Ten proaspat

Mastile hranitoare, pe baza de masline iti sunt recomandate cu mare caldura pentru ca sunt foarte bogate in vitamina A si E care favorizeaza regenerarea celulelor in cazul tenului uscat si sensibil, prevenind de asemenea imbatranirea acestuia. De asemenea, tine minte ca uleiul de masline este singurul ulei vegetal provenit din fructe si nu din seminte. Foloseste-o de doua ori pe saptamana pentru a reda o stralucire sanatoasa tenului tau!

Corp tonifiat

O baie in ulei esential de rozmarin, nu numai ca tonifiaza, dar este si foarte dinamizanta, intarindu-ti vitalitatea si reducand semnele de oboseala in limita a...2 minute. Daca alegi sa o faci la prima ora a diminetii va fi cu-atat mai bine pentru ca iti stimuleaza energia si iti reincarca bateriile pentru intreaga zi.

Pe de alta parte, daca inca vrei sa te mai mandresti cu bronzul zilelor de vara, dar parca nici la exfoliant nu poti renunta, te sfatuim sa iti alegi unul care prelungeste stralucirea bronzului si reda prospetime si vitalitatate pielii, pe baza de sare purificatoare si ulei de masline hranitor, care elimina toxinele si celulele moarte. Aplica-l in straturi fine pe pielea umeda, maseaza cu miscari circulare insistand pe zonele problematice.

Ingrijirea mainilor

Uleiul de masline face minuni si in aceasta privinta, mai ales daca alegi o crema care combina eficient uleiul cu untul de masline pentru o hidratare maxima a mainilor. Extractul de aloe vera se dovedeste si el benefic, la fel si cel pe rosii de Provence, bogate in minerale ( potasiu, magneziu si fosfor ).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.