Setari Cookie-uri

Beauty News

Asa cum te-ai obisnuit, in fiecare luna iti prezentam cele mai noi produse pentru frumusete! In aprilie, pregateste-te de un maraton de shopping pentru frumusete, intrucat ai o multime de cosmetice excelente din care sa alegi!

Unul din sase demachiante vandute in Romania este Lapte Doina de la Farmec Cluj-Napoca! Proprietatile produsului il recomanda pentru nu mai putin de 12 utilizari diferite, atat pentru ten, cat si pentru pielea corpului. Compozitia bogata in vitaminele A si F face din laptele Doina o alegere potrivita pentru curatarea si vitaminizarea tenului, intensificarea bronzului, realizarea mastilor nutritive, in combinatie cu argila sau fructe, hidratarea pielii uscate sau chiar a pielii sensibile a copiilor. Este tipul de produs care se regaseste printre bagajele de vacanta, atat de mic cat sa nu ocupe mult spatiu si atat de eficient incat sa fie util si ca demachiant si ca lapte pentru masaj sau emulsie calmanta dupa plaja.
Laptele nutritiv Doina este disponibil in cele trei variante ale sale, Clasic, Pure & Soft si Antistres in flacoane de 200 ml, la pretul recomandat de 6,71 lei.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.