Setari Cookie-uri

Tendinte make-up

Tendintele in make-up din sezonul toamna-iarna 2007-2008

Toamna aceasta va fi marcata de intoarcerea la sofisticare si la un registru de creatie usor “dezlanat” pe alocuri, care lasa insa loc din plic imaginarului. Tendinta foarte clara de cateva sezoane, stilul de machiaj nude pledeaza pentru chipuri clare, curate si foarte naturale, punand in valoare tenul. Buzele vibreaza in tonuri de rosu intens. Glossy, mat sau satinat, acestea aduc o tuse de vivacitate care iti fac surasul sa sclipeasca. Ochii capata si ei valoare. Multicolori, gen “ pasarea paradisului ”, “ochi de caprioara” sau smokey, iti dau liber la orice fantezie.
Descopera in continuare trucurile sezonului!

Nude: transparenta eleganta

Acest tip de machiaj este de-a dreptul ravasitor, o munca meticuloasa de suprapuneri transparente care combina blush si pudre in nuante de caisa sau narcisa roz. Chipul sculptat in note dulci impleteste beige-ul cu albul cu irizari rozalii, dand prioritate ochilor fardati in nuante de mov sau verde.

Armonii subtile

Tenul de piersica nu mai este de mult un mit: cultiva-l sir u cu ajutorul unui fond de ten care uniformizeaza. Blush-ul se aplica in golul obrazului si accentueaza in mod cochet pometii. Astfel, poti jongla pe buze cu nuante stralucitoare, pleoapele pastreaza-le insa in tonuri de beige pal, foarte discret. O sugestie de make-up foarte haute couture, care da un plus de glamour nuditatii reinventate.



PRIVIRE DE STAR

Estetic

Insolita tendinta a sezonului, insa cu siguranta te va tenta si pe tine sa-ti “decorezi” genele cu un fard care reuneste motive ale traditionalelor stofe japoneze, Kimono. Efectele sunt subtile, ochii preiau acele culori inspirate din natura: cer pe timp de furtuna, frunze de toamna. Este, farad oar si poate, o interpretare a artei ancestrale in spirit foarte contemporan.

Grafic


Eye-liner-ul nu lipseste, ba dimpotriva, concentreaza culoarea si evidentiaza ochiul in stil Pop Art. Textura se aplic usor, chiar si cu ajutorul unei pensule si este o formula de lunga durata care rezista intreaga zi si indiferent de factorii care actioneaza asupra sa. Este un make-up indraznet care mareste ochii si intensifia privirea.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.