Setari Cookie-uri

Clive Christian: rasfat!

Parfumeria este una din cele mai frumoase manifestari artistice. Asemenea muzicii sau picturii, parfumeria presupune un strop de talent si multa pasiune. Adevaratele creatii raman in istorie...raman pentru eternitate.

Parfumeria este una din cele mai frumoase manifestari artistice. Asemenea muzicii sau picturii, parfumeria presupune un strop de talent si multa pasiune. Adevaratele creatii raman in istorie...raman pentru eternitate.

Si pentru ca noua era a luxului in care ne gasim se reflecta in primul si in primul rand in dorinta consumatorilor de unicitate, de exclusivitate, un britanic a reusit sa impuna in industria atat de rafinata si pretentioasa a parfumeriei un brand de exceptie: Clive Christian.

De mai bine de un secol, parfumurile produse de renumita casa Clive Christian, rasfata simturile celor mai ilustre familii si personalitati din lumea intreaga. Clive Christian reprezinta deci un punct de referinta in industria de lux.

Cine este Clive Christian

Este un nume cu rezonanta de “regalitate britanica”. Designer de obiecte de lux, mobila si decoratiuni interioare, Clive Christian a fost fascinat de istoria “Crown Perfumery”, o casa britanica de parfumuri fondata in 1872, atat de fascinat incat a si cumparat-o in 1999, implicandu-se intens in procesul creativ si daruindu-i-se total.

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket Clive Christian are in gama doar trei parfumuri: No.1, X, si 1872, fiecare dintre acestea create atat in varianta feminina cat si masculina. Exista pe piata (si cand spun pe piata ma refer la cele mai prestigioase si exclusiviste parfumerii din lume), in acest moment, setul intitulat sugestiv “Traveller” (pret: 250 euro), care contine cate o mostra (spray de 10 ml) din toate cele trei parfumuri.
De altfel, No.1 este in acest moment, datorita ingredientelor sale rare, cel mai scump parfum din lume, fara a lua in calcul editiile limitate sau speciale. In orice caz, in general, pretul produselor Clive Christian “de serie”, daca le putem numi asa, porneste 300 de euro si poate ajunge pana la cateva mii de euro.

Cel mai scump parfum din lume

Imperial Majesty: 215.000 dolari (500ml)

Imperial Majesty reprezinta o editie limitata, numai 10 astfel de sticle fiind produse. Pretul extrem de piperat - 215.000 de dolari/sticla - nu se datoreaza numai esentei speciale, rezultatul imbinarii a 200 de ingrediente secrete (special pentru femei: esente de lamaie, garoafa si crin; special pentru barbati: esente de ylang ylang, cedru si maialis) dar si sticlei in care este comercializata - din cristal de Baccarat, cu un colier din aur de 18 K, si un diamant de 5 K. Printre cumparatorii Imperial Majesty se numara Sultanul din Brunei si miliardarul rus Roman Abramovici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.