Setari Cookie-uri

Pielea in timpul iernii

Dr Kaplan, dermatologul vedetelor din SUA, detine si propria linie de produse dedicate ingrijirii pielii. Intrucat pare oarecum dezavantajos sa cheltuim 50$ pe crema sa pentru ochi, puteti folosi sfaturile sale pentru a scapa de cearcane si pentru a va mentine pielea minunata si stralucitoare in lunile de iarna.

5. Aveti grija de pielea crapata sau fisurata. Pielea uscata este mult mai predispusa la crapare decat alte tipuri de piele. De asemenea este cea care rezista cel mai greu diferitelor tipuri de infectii. De aceea este bine sa utilizati unguente pe baza de galbenele pe toate zonele unde pielea este crapata sau fisurata.

6. Imbracati-va inteligent! Purtati haine din bumbac, lejere. Incercati sa evitati pe cat posibil articolele de imbracaminte din materiale sintetice intrucat acestea produc iritaii si eruptii ale pielii. Bumbacul permite pielii sa respire. Indepartati imediat hainele si sosetele ude pentru ca si acestea pot irita pielea.

7. Acordati atentie speciala mainilor si picioarelor. Find constant expuse, mainile noastre au nevoie de atentie speciala, chiar mult mai multa in timpul iernii. Dupa ce va spalati pe maini aplicati imediat o crema hidratanta. Persoanelor care au mainile uscate in mod continuu pe parcurusl iernii le este indicata folosirea cremelor pe baza de glicerina inainte de culcare si acoperirea mainilor cu manusi subtiri din bumbac. In timpul somnului manusile vor ajuta crema sa patrunda mult mai bine in piele. Puteti face acelasi lucru in ceea ce priveste picioarele. Dupa ce va dati cu crema purtati sosete din bumbac pe timpul noptii.

Un articol de Loredana Toma





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.