Setari Cookie-uri

Machiaj de toamna-iarna

Toamna aceasta se poarta culorile tari: in imbracaminte si in machiaj. Asa spun marii designeri si asa ne dicteaza revistele de moda, deci teoretic putem lua de buna ideea. Este adevarat ca, in timp ce vara un machiaj mai incarcat poate sa se intinda si sa para ridicol, iarna parca ne cere un ruj rosu sau pleoape viu colorate.

Desigur, pentru a completa orice machiaj al ochilor nu poate lipsi mascara.

Articolul acesta nu are ca scop impunerea unui singur gen de machiaj, ar fi ridicola o asemenea tentativa. Mai repede, este vorba de propunerea unei alternative pentru acele femei care nu sunt sigure cum sa se descurce cu machiajul pe vremea asta atat de putin flatanta pentru ten, cand oricum nu mai putem sa impresionam cu alte parti ale corpurilor noastre fermecatoare, dar infofolite in haine groase.
In final, tin sa repet ca este foarte important ca, in timp ce te machiezi, sa iei in considerare faptul ca odata iesita afara, nuanta pielii tale se va schimba dramatic, si o culoare care arata bine pe pleoape dimineata, in fata oglinzii, s-ar putea sa te faca sa semeni cu monstrul lui Frankenstein dupa doar zece minute petrecute in frig.

Un articol de Andreea Pop
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.