Setari Cookie-uri

Cearcanele

O, daca am putea sa luam o pastila magica ce-ar putea sa oblige venele acelea mici de sub ochi sa se retraga inapoi in cap, sau cercurile intunecate din jurul ochilor sa isi revina ca prin magie la culoarea normala a pielii noastre…

Daca aveti “pungi” sub ochi, incercati sa dormiti cu capul usor ridicat. Puteti de asemenea sa le tratati folosind pliculete de ceai verde, pe care le aplicati pe ochi, inainte de culcare. Raciti-le in frigider dupa care aplicati-le pe ochi. Tanina din ceaiul verde va ajuta la reducerea acestora.

In situatia in care nu dispar, consultati un medic pentru a va prescrie un tratament eficient, strict pentru problema dumneavoastra.

Camuflati cearcanele cu produse de make-up

Pentru a camufla cearcanele folosind produsele de make-up, utilizati intotdeauna anti-cearcan si un fond de ten de o nuanta mai inchisa pentru a le putea acoperi in mod optim si pe cele mai intunecate.. Aveti intotdeuna grija sa uniformizati fondul de ten. Aplicati fondul de ten, de preferat cu o texutra cremoasa, prin presare usoara, nu prin intindere.

Un articol de Loredana Toma

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.