Setari Cookie-uri

Beauty News

Ca in fiecare luna, Kudika te tine la curent cu ultimele noutati in materie de frumusete! Afla astazi care sunt noutatile in frumusete pentru luna mai!

Detoxifiere prin apa
Invata sa fii o noua tu! Scapa de energiile negative. Elibereaza-te de toxine. Cu si prin DETOX SPA by Keiko. 30 de minute iti vei relaxa picioarele. Pe tot parcursul procedurii, talpile tale vor sta intr-o solutie salina. Si asta deoarece, la nivelul lor sunt reprezentate energetic toate organele interne. Detox SPA are rolul sa iti accelereze metabolismul si sa determine o purificarea naturala a organismului.
Detox SPA este o procedura pe care nu doar o simti cum actioneaza, ci o si vezi. Apa capata nuante galbene, verzi, maro sau chiar negre. Daca s-a colorat in verde sau galben este o dovada a detoxifierii rinichilor si tractului urinar, in timp ce culorile maro si negru semnaleaza curatirea ficatului si a vezicii biliare.
Care este castigul? In primul rand, sistemul tau imunitar va capata forte proaspete. Te vei echilibra bio-energetic. Adica te vei simti revigorata si reenergizata.
Capata forte noi la Keiko!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.