Setari Cookie-uri

Coafuri rapide

Daca v-ati plictisit de eterna voastra coafura sau poate chiar ati renuntat sa va mai aranjati zilnic parul din cauza lipsei timpului, va oferim cinci idei de coafuri rapide, elegante si usor de realizat. Unele sunt potrivite mai degraba pentru ocazii deosebite, altele sunt potrivite pentru orice ocazie, insa tineti cont de faptul ca pornind de la aceste modele puteti sa realizati propria coafura folosindu-va imaginatia, simplificand sau dimpotriva, adaugand anumie accesorii precum clamute colorate, cu pietre, agrafe, clesti si orice altceva se potriveste stilului vostru.

Daca v-ati plictisit de eterna voastra coafura sau poate chiar ati renuntat sa va mai aranjati zilnic parul din cauza lipsei timpului, va oferim cinci idei de coafuri rapide, elegante si usor de realizat. Unele sunt potrivite mai degraba pentru ocazii deosebite, altele sunt potrivite pentru orice ocazie, insa tineti cont de faptul ca pornind de la aceste modele puteti sa realizati propria coafura folosindu-va imaginatia, simplificand sau dimpotriva, adaugand anumite accesorii precum clamute colorate, cu pietre, agrafe, clesti si orice altceva se potriveste stilului vostru.

Aceste coafuri sunt realizate de Johnny Lavoy, hairstylist si make-up artist, care are 18 ani de experienta in domeniu. In prezent Johnny Lavoy este hairstylist la Ford Models si este faimos in intreaga lume pentru indemanarea si talentul sau.

Coafura intr-un minut



Aceasta coafura este recomandata pentru seara, insa daca folositi o bentita colorata se poate transforma usor intr-o coafura de zi, mai ales daca purtati o rochie vaporoasa de vara si asortati culoarea bentitei cu rochia dar si pentru o tinuta office, daca aveti de exemplu o intalnire in cadrul careia vreti neaparat sa va faceti remarcate.

1.impartiti parul din fata in doua parti aproximativ egale si prindeti-le cu agrafe

2.parul din spate, ramas liber se prinde intr-o coama de cal

3.tapati coama, adica pieptanati-o in sens invers, si fixati-o cu un spray fixativ

4.neteziti coada la suprafata si rotiti-o inspre interior, dupa care o prindeti cu o agrafa

5.luati apoi cele doua parti laterale, pe care le-ati prins initial in agrafe, si tapati-le

6.dupa ce le tapati, fixati-le si apoi aduceti-le inspre cocul prins la spate, acoperindu-l, aducand cele doua parti peste cocul format. Aveti grija cand neteziti cele doua parti peste coc sa nu-l neteziti foarte tare, lasati parul putin ciufulit

7.prindeti cele doua parti in spate cu o agrafa si aveti grija sa lasati doua suvite subtiri libere in lateral

8.la final adaugati o bentita si obtineti astfel un look sofisticat insa in mai putin de doua minute
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.