Setari Cookie-uri

Coafuri rapide

Daca v-ati plictisit de eterna voastra coafura sau poate chiar ati renuntat sa va mai aranjati zilnic parul din cauza lipsei timpului, va oferim cinci idei de coafuri rapide, elegante si usor de realizat. Unele sunt potrivite mai degraba pentru ocazii deosebite, altele sunt potrivite pentru orice ocazie, insa tineti cont de faptul ca pornind de la aceste modele puteti sa realizati propria coafura folosindu-va imaginatia, simplificand sau dimpotriva, adaugand anumie accesorii precum clamute colorate, cu pietre, agrafe, clesti si orice altceva se potriveste stilului vostru.

Aceasta coafura este chiar mai simpla decat prima, foarte foarte rapida, practica, atragatoare si tinereasca. In functie de bentita folosita poate sa fie potrivita si pentru ocazii deosebite. Aveti nevoie de o bentita care poate sa fie simpla, imbracata intr-o esarfa ceva mai lunga decat bentita, precum cea din clipul prezentat, sau chiar de o esarfa indoita. In functie de ocazie aceasta poate sa fie simpla, uni, sau cu diferite imprimeuri.

1.formati doua suvite mai groase pe lateral, cazute usor pe fata

2.aduceti restul parului pe spate , dupa urechi, si tapati suvita cu suvita, pentru volum

3.periati usor parul pe spate si adunati-l intr-o coada

4.prindeti coada cu un elastic mai jos, aproape de ceafa, insa nu in centrul capului ci ceva mai intr-o parte, si indreptati-o usor catre umeri

5.puneti bentita si aranjati suvitele libere din fata si unde este cazul si bretonul

Un articol de Nadina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.