Setari Cookie-uri

Petele maronii ale pielii

Expunerea prelungita la soare, tratamentele de lunga durata cu anumite medicamente (spre exemplu cu antibiotice), sarcina, menopauza, anumite disfunctii hormonale (nivel ridicat de estrogeni) si unele tratamente hormonale (anticonceptionalele) pot sta la originea aparitiei petelor pe piele.

Masca din castravete, ulei de masline si ceapa : se rade un castravete foarte fin, dintr-o ceapa se foloseste sucul si pentru omogenizarea acestor doua componente se foloseste o lingura de ulei de masline. Masca se aplica seara, se lasa sa actioneze 20 de minute, dupa care se clateste cu apa calduta.

Masca naturista din morcovi : se rade fin sau se obtine suc din radacina si se aplica pe zonele pigmentate.

Un alt tratament naturist consta in folosirea de doua ori pe zi a unei solutii obtinute din suc de lamaie si putina sare. Este un tratament foarte bun impotriva pigmentarilor pielii, eliminand atat petele cat si pistruii.

In afara metodelor naturiste puteti apela la servicii de specialitate care folosesc ca tehnici pentru inlaturarea petelor laserul sau microabraziunea.

Ca sa reusiti sa inlaturati neplacutele pete va trebui sa va inarmati cu rabdare si timp de cateva luni sa folositi zilnic produsele recomandate in acest scop, indiferent ca le procurati din farmacii sau le preparati in casa. Pentru rezultate cat mai bune combinati produsele cosmetice din farmacii cu mastile naturiste.

Un articol de Iulia D.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.