Setari Cookie-uri

Beauty News

Afla care sunt noutatile in frumusete in aceasta luna si alege toate produsele cosmetice care iti fac cu ochiul!

Diamond by Adesgo – calitate si traditie pe catwalk
Calitatea produselor, experienta in domeniul modei si viziunea asupra trendurilor ... acestea sunt lucrurile pe care Diamond si Liza Panait le au in comun. De aceea, Diamond continua traditia implicarii in importante show-uri de moda, colaborand pentru a doua oara cu faimoasa creatoare de moda.
Dupa ce anul trecut a participat la prezentarea Sculptural, la inceputul lunii aprilie Diamond a fost din nou alaturi de designerul roman in cadrul prezentarii colectiei sale Flower-Flower. Colantii Soft Touch si ciorapii Classic, Fashion si Ivonna au completat tinutele realizate din materiale naturale in tonuri de bej, crem si nuante de nisip.
Despre colaborarea cu Diamond, Liza Panait a declarat “am lucrat cu mare placere cu Diamond, dat fiind calitatea de exceptie a produselor, dar si a oamenilor. Diamond este un brand romanesc pe care il stiu dintotdeauna, unul dintre putinele care au rezistat in toti acesti ani. Un brand cu care ne putem mandri, justificat prin calitate si pret. Mi-ar face mare placere sa continuam colaborarea.”
Prin participarea la aceasta prezentare de moda, Diamond a dovedit din nou versatilitatea si diversitatea colectiilor ce pot fi asortate oricarui stil.
Pentru a fi mereu pe podium, alaturi de designerii romani, Diamond imbina calitatea traditionala Adesgo cu tendintele actuale, oferind produse pentru orice tinuta – eleganta, casual, clasica, nonconformista.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.