Setari Cookie-uri

Beauty News

Afla care sunt noutatile in frumusete in aceasta luna si alege toate produsele cosmetice care iti fac cu ochiul!

Benzi depilatoare Farmec pentru picioare fine
Farmec Cluj-Napoca lanseaza un nou produs - benzile depilatoare cu ceara naturala la rece si extract de galbenele. Pachetul include 14 benzi pentru Indepartarea rapida a parului nedorit si doua servetele cu ulei de Aloe Vera, pentru curatarea resturilor de ceara de pe piele.
“Femeia moderna asteapta de la un produs pentru depilare sa ofere rezultate rapide, de durata si sa reprezinte o solutie cât mai comoda” explica Mihaela Turdean, director general Farmec Cluj-Napoca. „In portofoliul nostru avem astfel de produse - cremele depilatoare Farmec - , cu extracte naturale, iar acum am adaugat un set de benzi depilatoare usor de utilizat, care ofera un raport bun pret-calitate”.
Benzile depilatoare Farmec sunt solutii rapide si practice, delicate cu pielea, fiind ideale pentru femeile care nu au timp sa ajunga la salonul de cosmetica sau a caror piele nu tolereaza ceara calda. Noul produs, rapid In utilizare, este potrivit pentru situatii neprevazute sau pentru bagajul de vacanta.
Ingredientele active naturale, precum extractul de galbenele, cunoscut pentru proprietatile sale hidratante si antiinflamatoare, recomanda benzile depilatoare inclusiv pentru pielea sensibila. Uleiul de aloe vera aduce un plus de valoare produsului datorita proprietatilor sale nutritive si hidratante.
Benzile depilatoare sunt realizate pentru Farmec de Iberpacking Contract Manufacturing SL Spania, sub marca proprie si sunt disponibile la un pret recomandat de 8,5 lei.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.