Setari Cookie-uri

Beauty News

Afla care sunt noutatile in frumusete in aceasta luna si alege toate produsele cosmetice care iti fac cu ochiul!

Pantene a desemnat castigatoarele studentiadei de primavara
O vizita la coafor si o sesiune de shopping prin magazine reprezinta un plan ideal pentru weekend, nu-i asa? Pentru cele trei castigatoare ale Studentiadei Pantene, acest plan a devenit realitate.
Elena - Cristina Gheorghe (Craiova, judetul Dolj), Tana - Cristina Licsandru (Babadag, judetul Tulcea) si Anca Remes (Baia Mare, judetul Maramures) au castigat prin tragere la sorti cate un voucher in valoare de 1000 euro in urma promotiei desfasurate de Pantene in campusurile universitare din Bucuresti, in perioada 13-16 aprilie.

Odata cu lansarea noii colectii de balsamuri cu Amino S, Pantene a lansat studentiada de primavara in campusurile bucurestene (Grozavesti, Kogalniceanu, Regie si Leu). Campusurile au fost vizitate de noua fete cu par sanatos si puternic care au oferit sfaturi despre ingrijirea parului si au indemnat studentele sa intre in competitia pentru cele trei vouchere pentru cumparaturi a cate 1000 euro. Elena, Tana si Anca au fost desemnate castigatoare, prin tragere la sorti, si in scurt timp, vor merge prin magazinele bucurestene pentru a-si innoi garderoba. Pantene Pro-V Amino-S va avea grija ca parul lor sa faca fata schimbarilor de coafura pe care si le doresc.
Fotografii cu cele trei castigatoare la sesiunile de shopping vor fi uploadate pe contul de Facebook al Simonei (ID-ul Simona_Pantene), una dintre fetele cu lipici care au facut senzatie in Studentiada Pantene.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.