Setari Cookie-uri

Beauty News

Afla care sunt noutatile in frumusete in aceasta luna si alege toate produsele cosmetice care iti fac cu ochiul!

GO WILD FOR CHERRY!
The Body Shop lanseaza noua gama pentru baie & corp Wild Cherry
Recunoscuta drept un ‘superfruct’ pentru beneficiile sale datatoare de sanatate, cireasa salbatica este oferita acum de The Body Shop in noua gama Wild Cherry. Gama, pe baza de ulei hranitor de cireasa salbatica, stors din boabele de cirease culese manual in micile ferme de familie de pe dealurile istorice ale Veronei, Italia, cuprinde produse hidratante, fara conservanti, cu o aroma suculenta.
The Body Shop extrage uleiul usor si hranitor din boabele ramase de altfel din industria gemului, asa ca te poti bucura de bunatatea lor unica care altfel s-ar fi pierdut. Gama se lauda cu excelentele sale proprietati hidratante si contine de asemenea multe ingrediente aprovizionate prin programul unic Community Trade, ce sprijina comunitati marginalizate din intreaga lume. Programul contribuie la imbunatatirea securitatii financiare si a starii de sanatate a fermierilor, producatorilor si a familiilor acestora din peste 20 de tari.
Uleiul de cireasa salbatica, continut de intreaga gama, are excelente proprietati hidratante si antioxidante, fiind o bogata sursa de vitamina A si E, cu continut ridicat de acizi grasi.
Gama contine : unt pentru corp, gel de dus, exfoliant, lotiune pentru corp, sapun si unt pentru buze. In timp ce The Body Shop mentine ambalajul la minim, produsele cheie din gama sunt ambalate in recipiente 100% PCR (post-consumer recyclate, cel mai inalt standard in folosirea materialelor reciclate).



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.