Setari Cookie-uri

Beauty News

Afla care sunt noutatile in frumusete in aceasta luna si alege toate produsele cosmetice care iti fac cu ochiul!

David Beckham prezinta noul sau parfum in editie limitata: PURE INSTINCT
Exemplu absolut de barbat sofisticat, David Beckham este admirat in aceeasi masura de barbati si femei din toata lumea pentru simtul sau innascut al stilului. Acum, esenta elegantei sale instinctive este surprinsa intr-un nou parfum: Pure Instinct. Disponibil in editie limitata din februarie 2009, acest parfum modern, suav si senzual va fi un must in materie de stil masculin.
Extrem de inspirational si stylish in mod natural, David Beckham este un reprezentant unic al lumii stralucitoare a modei si a luxului. Increzator si hotarat, el este inconjurat de succes pentru ca isi compune instinctiv stilul personal deja faimos.
Parfumul: cool, senzual si elegant
Pure Instinct este un parfum proaspat, plin de personalitate. Se deschide cu o explozie de note citrice de pomelo, amestecate cu accente condimentate, vibrante si sofisticate, de piper negru si cardamom. In inima parfumului, tonurile curate, naturale, de salvie argintie, rozmarin si levantica se completeaza pentru a crea o senzatie de atractie magnetica. In final, parfumul elibereaza note de baza sofisticate – frunze de tutun, muschi de stejar si lemn de cedru, care amintesc subtil de mirosul pielii. Rezltatul este un parfum deopotriva contemporan si distins, care emana eleganta – tusa finala de stil a oricarui barbat rafinat.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.