Setari Cookie-uri

Machiaj ultra rapid

Ati observat cat de mult ne schimba un machiaj bine realizat. Dar cum procedam pentru a obtine miracolul si acasa?

6. In urmatoarea etapa va ocupati de machiajul ochilor. Aplicati mai intai fardul de pleoape apoi rimelul. Desi de obicei se recomanda doua straturi de rimel, daca vi se pare prea incarcat, renuntati la cel de-al doilea strat. Folositi o periuta pentru a le desface si a intinde bine rimelul. Pentru inceput, pana dobanditi experienta, folositi doua tonuri din aceeasi culoare, aplicand tonul mai inchis la baza si tonul mai deschis catre arcada. Aceasta este o regula generala, incercati-o la inceput si vedeti cum vi se potriveste. Pentru mai multe amanunte in legatura cu machiajul ochilor cititi si articolul “Machiajul ochilor”.

7. Buzele sunt ultimele de care va ocupati. Daca machiajul ochilor este puternic, optati pentru un ruj mai deschis, natural. Daca dimpotriva, ati ales un machiaj mai usor pentru ochi, se pot folosi tonuri ceva mai puternice pentru buze. Pentru ca rujul sa reziste mai mult, aplicati primul strat, pudrati usor buzele si apoi aplicati al doilea strat de ruj. Daca vi se pare prea incarcat, muscati usor dintr-un servetel.

Machiaj in 5 minute

In acest clip etapele descrise mai sus vor fi mult mai usor de urmarit, respectiv de realizat. Si nu dureaza mai mult de cinci minute.



Smokey eyes

Acest machiaj are un efect foarte puternic, si desi pare destul de greu de realizat daca il vedeti in varianta finala, urmarind acest clip veti constata ca nu este chiar atat de dificil. Observati ca dermatograful inchis nu se aplica numai pe linia interioara a pleoapei inferioare, ci si pe cea a pleoapei superioare. mai multe amanunte in legatura cu acest machiaj veti afla citind articolul “Smokey eyes”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.