Setari Cookie-uri

Unde ne coafam?

Toate avem nevoie de un salon de coafura unde la care sa putem apela cu incredere atunci cand trebuie sa aratam bine la un eveniment deosebit, sau cand pur si simplu simtim nevoia sa ne rasfatam. Prin urmare, ne-am gandit ca daca ne vom sfatui impreuna, vom reusi sa alcatuim o lista cu cele mai bune si avantajoase saloane de cofura din principalele orase din tara.

Oricum,.. am si un salon aici in Bucuresti pe care il frecventez la nevoie si sunt sigura de serviciile lor. Salonul se numeste Kasery Beauty Center, adresa este str N. Titulescu, nr 10, bl 20, sc c,ap 122 parter. Este un salon micut, dar cochet si bine dotat. Recomand cu caldura un tratament cosmetic care costa cam 100 ron dar este fenomenal, fata de acolo nu lasa semne doar o piele fina si curata.

Au grija sa ataga clientii si prin mai multe promotii, abonamente, un astfel de abonament presupune 4 coafari, 4 spalari si 4 manichiuri + 1 pedichiura + 1 tratament cosmetic = 290 ron pentru par scurt si par mediu si 30 ron pentru par lung. Mie imi suna destul de bine asa ca daca va "coafeaza" abonamentul incercati ca mergeti la sigur.

Mary

Eu am descoperit un salon de coafura foarte bun si foarte ieftin. Se numeste “Ioana” si se gaseste pe strada Polona (cam pe la jumatatea distantei dintre Gradina Icoanei si intersectia cu Stefan cel Mare). Chiar daca este foarte micut, atmosfera este grozava, iar seviciile ireprosabile. Plus ca preturile sunt incredibile: un coafat e cam 30 ron. Cu vopsit si suvite scapi cam pana intr-un million. V-o recomand cu toata caldura pe Simina care este super talentata si coafeaza genial. Numarul ei de telefon este 0724423622.

Alina

Va invitam sa recomandati si voi prin intermediul comentariilor saloanele si coafezele de care sunteti multumite!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.