Setari Cookie-uri

Beauty News

In fiecare luna, Kudika iti prezinta cele mai noi produse cosmetice pentru ingrijirea pielii si parului! Iata noutatile acestei luni!

Buze stralucitoare, in lumina reflectoarelor!

Buze stralucitoare, in lumina reflectoarelor!
Doar un gloss iti poate transforma look-ul fundamental. De la un machiaj subtil, poti trece, printr-o simpla atingere, la buze de diva, pline, ispititoare, stralucitoare: Miss Sporty iti daruieste 2 noi gloss-uri care te vor fermeca in aceasta vara:
XX Volume Lip Gloss, cu extract de mentol si Hollywood Lip Gloss, extra stralucitor.
Chirurgia estetica este so last season... Aceasta formula de marire instantanee a volumului buzelor, te face sa uiti de ac. Cu ajutorul combinatiei mentolate simti cum magia se intampla. Substanta activa din mentol stimuleaza colagenul din buze si acestea se umfla usor, devenind extreme de ispititoare. Indrazneste...intepaturile delicioase pot crea dependenta! XX Volume Gloss este noua ta arma secreta!
Nuante senzuale
Nu sti ce culoare glam sa alegi pentru buzele tale atat de pline? XX Volume si Hollywood Lip Gloss iti ofera fiecare cate 6 nuante in tendinte, pentru ca tu sa-ti pastrezi buzele minunat colorate oricare ti-ar fi starea de spirit.
Pret de raft recomandat
XX Volume Lip gloss si Hollywood Lip gloss: 10.83 RON

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.