Setari Cookie-uri

Beauty News

In fiecare luna, Kudika iti prezinta cele mai noi produse cosmetice pentru ingrijirea pielii si parului! Iata noutatile acestei luni!

Wellaton cu Pantene Color Exclusive Serum

Wellaton cu Pantene Color Exclusive Serum
Cercetatorii au constatat ca firul de par natural are suprafata acoperita de un strat protector de acid gras, numit "stratul F". Acesta confera parului caracter hidrofob (nu absoarbe apa) si contribuie la finetea naturala si textura neteda ale acestuia. Atunci cand parul este vopsit cu coloranti permanenti, stratul F este indepartat ireversibil, iar parul devine hidrofil (absoarbe apa). Din acest motiv, de cate ori te vopsesti, simiti ca ai parul aspru si ca e predispus la rupere.
Insa acum nu mai trebuie sa-ti faci griji. Opteaza pentru culorile vibrante din gama Wellaton si vei avea si un par cu aspect sanatos obtinut cu ajutorul noului tratament dupa-vopsire, Pantene Color Exclusive Serum, pe care il gasesti in pachet.
Aplicat imediat dupa vopsire si, ulterior, o data la doua saptamani, acesta inveleste fiecare fir de par cu o pelicula care simuleaza scutul natural al parului nevopsit. Pentru ca se fixeaza pe fir si nu e indepartat dupa clatire, parul va fi mai bine protejat, iar culoarea va rezista pana la 6 saptamani. In plus, firele se vor descurca mai usor si nu se vor mai grupa in suvite. Serul Pantene este disponibil in pachetele Wellaton si, separat, in flacoane de 30 de ml, suficiente pentru trei aplicari intre doua vopsiri.
Bucura-te de culori vibrante si par cu aspect sanatos cu noul Wellaton cu Pantene Color Exclusive Serum. Parul tau va arata si se va simti ca si cum nu ar fi fost vopsit, iar cei din jur vor observa schimbarea!
Pret recomandat: 16 RON. Decizia finala in privinta pretului de vanzare revine magazinului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.