Setari Cookie-uri

Rasfaturi racoritoare de vara

Intr-o zi fierbinte de vara, tot ce-ti doresti cand ajungi acasa este sa te racoresti un pic. Noi iti propunem sa transformi un simplu dus intr-un festin al simturilor, pentru ca meriti sa te rasfeti, macar din cand in cand! Foarte ieftine sau ceva mai costisitoare, sugestiile de astazi joaca rolurile preferate de tine in aceasta vara: sunt racoritoare, frumos mirositoare si, mai presus de toate, te fac sa te simti ca proaspat imbaiata in spuma marii.

Un articol de Raluca Mateescu

Daca te trezesti intr-o dupa-amiaza torida de vara blocata in trafic, cu o multime de probleme bombardandu-ti linistea interioara, atunci sa stii ca a venit momentul sa te relaxezi si sa iti racoresti corpul si mintea! Intrebarea este: cum?
Iti spunem noi! Ia o mica pauza si navigheaza catre Om Shanti SPA & Wellness, unde te asteapta o terapie magica numita Cryo-Mint Treatment, pe baza de ceai verde, menta si unt de shea. Dupa un scrub energic cu unt de shea, piper si chilli ce indeparteaza tensiunea acumulata in organism, specialistii de la Om Shanti SPA iti vor aplica o masca corporala cu ceai verde, menta si alge, cu efect detoxifiant si, mai ales, extrem de racoritor. Rasfatul nu se incheie aici, ci este urmat de un masaj de 50 de minute cu uleiuri revigorante de lemongrass si lamaie verde, timp in care ti se serveste un ceai verde cu lamaie si gheata. Nu-i asa ca deja te-ai racorit un pic?
Terapia Cryo-Mint Treatment de la Om Shanti SPA & Wellness dureaza 120 de minute si costa 350 lei. Pentru programari, suna la: 021.2321225.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.