Setari Cookie-uri

Secretele machiajului

Pentru ca machiajul sa fie folosit in favoarea noastra trebuie sa ii cunoastem secretele sau anumite trucuri. Un machiaj corect poate sa creeze iluzia perfectiunii, poate sa schimbe radical infatisarea

8. Daca buza superioara este foarte subtire foloseste un creion si traseaza conturul putin mai in exterior decat buza propriu-zisa. De asemenea in santul dintre nas si buza sau chiar pe mijlocul buzei poti sa adaugi putina lumina cu ajutorul unui fard deschis, dar ai grija sa nu fie un contrast evident. Se creeaza astfel iluzia unei buze mai groase.

9. Daca vrem sa obtinem o distanta mai mare intre ochi si sprancene, putem sa facem asta folosind pe pleoapa superioara farduri deschise: alb, argintiu, roz pal sau bej natural.

10. Fardurile de culoare inchisa estompeaza, micsoreaza, iar cele de culoare deschisa evidentiaza zona pe care au fost aplicate, maresc. De exemplu daca vrem sa corectam o zona proeminenta a fetei aplicam pe aceasta zona fard mai inchis la culoare pe care il estompam treptat. Pe zona mai putin proeminenta se aplica un fard mai deschis. Tot asa daca vrem sa corectam o fata prea lunga putem sa aplicam pe barbie putin fard mai inchis decat pe restul tenului. Deci am estompat zona mai proeminenta.

11. Persoanele blonde sau cu parul deschis ar trebui sa opteze pentru mascara maro pentru a evita contrastul puternic si un look artificial.

12. Inainte de a aplica mascara curbati-va genele cu un aparat special sau daca nu aveti chiar cu o periuta.

Pentru mai mult volum se aplica doua straturi de mascara. O modalitate foarte simpla de a intoarce genele la coltul exterior atunci cand nu avem alta optiune: plasati dgetul aratator exact in colt, intre gene si inchideti ochiul pentru cateva secunde.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.