Setari Cookie-uri

Se poarta parfumul!

Parfumul seduce, subjuga, binedispune, modifica radical starea de spirit, ofera incredere in sine si cu siguranta te face sa te simti mai sexy. Alegerea parfumui este o sarcina importanta si mai ales personala

Catifelata si parfumata...

Piele de femeie. Piele ce se cere rasfatata, ingrijita, iubita. Pentru ca parfumul sa persiste mai mult timp este bine sa va hidratati inainte pielea, deoarece grasimea din crema va pastra aroma acestuia.

In locuri secrete

Zonele indicate pentru aplicarea parfumului sunt cele puternic vascularizate. Aplicand parfumul in aceste zone, caldura degajata va amplifica mirosul. Aplica deci parfumul in spatele urechilor, la incheietura mainilor si in spatele cotului, sau in spatele genunchilor si chiar la glezne. Nu uitati de zona decolteului, mai exact intre sani, si nici de podoaba capilara. Ati observat poate ca parfumul persista cel mai mult timp in par. Nu este neaparat nevoie sa pulverizati direct pe par, acesta se poate imparfuma si de la parfumul aplicat in spatele urechii sau chiar pe ceafa. Daca insa doritit puteti sa pulverizati putin parfum in aer si apoi sa treceti prin el. Parfumul persista foarte bine si pe gat insa avand in vedere ca el contine alcool si aceasta zona este foarte sensibila mai bine evitati. Aplicati eventual crema parfumata.

Inmiresmare placuta!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.