Setari Cookie-uri

Ce spun buzele tale?

Carnoase, subtiri, mici, mari, de un roz trandafiriu, ori de un rosu aprins, buzele dezvaluie cate un pic din personalitatea noastra. Simbol al feminitatii si senzualitatii, buzele constituie unul din lucrurilepe care barbatii il admira la o femeie frumoasa.

Evident ca nu putem cataloga femeile dupa niste rezultate ale unor teste, dar concluziile raman valabile intr-o oarecare masura. Un lucru este cert: buzele cu cat sunt mai mari cu atat emana multa senzualiate. Se creeaza un stereotip - acela al femeii fatale, cu buze mari, o diva la picioarele careia cad toti barbatii.Si daca aveti obiectii, ganditi-va la un exemplu contemporan - Angelina Jolie.

Model, actrita si mama, Angelina a reusit sa ocupe tot timpul podiumul celor mai frumoase femei din lume. Buzele ei au devenit un simbol. Este de ajuns sa le privesti si le asociezi cu numele de Angelina Jolie - o diva pe platourile de filmare de la Hollywood.

Buzele carnoase nu numai ca armonizeaza chipul, dar aduc si un plus de feminitate si de sex-appeal, asa cum gestul de a-ti musca buza inferioara este un prim gest spre a flirta, un fel de a spune: "Sunt deschisa oricarei provocari!". In plus, acest gen de buze emana multa fantezie.

Citește și:

Femeile dornice de aventura au buza superioara subtire.

O buza inferioara subtire caracterizeaza o femeie cu un simt dezvoltat-organizatoric.

O gura mica indica incredere, iar una mare o fire vesela si comunicativa. Aripile ridicate ale buzelor emana o fire strengareata, mult optimism, energie si buna dispozitie. Barbatii afirma ca buzele bine conturate sunt naturale, cele carnoase par incitante, cele subtiri nu prea atrag privirile, iar cele cu buza superioara subtire si cea inferioara groasa si colturile foarte ascutite sunt placute.

Unu din trei reprezentanti ai sexului puternic spun ca buzele rujate cu un ruj de un rosu aprins sunt sexy.

Un proverb din Persia suna astfel: "Buzele femeii sunt cea mai frumoasa poarta catre sufletul ei". Si ce isi doreste un barbat? Sa poata saruta buzele pline, ale femeii iubite.

Citește și:

Un articol de Madalina Stama

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.