Setari Cookie-uri

10 creme pentru tenul tau!

Daca folosesti cosmetice sau, dimpotriva, daca esti 100% naturala, crema de fata nu trebuie sa iti lipseasca din ritualul tau zilnic. Si asta fiindca nu traim intr-un mediu perfect natural in care tenul nostru sa fie in armonie cu natura! Daca nu ai deja o crema, sau, dimpotriva, nu esti multumita de ea, iata 10 recomandari pentru care noi bagam mana in foc!

Pachetul Q10 Active de la Eucerin, Pret recomandat: 69.60 RON (cu lotiunea demachianta cadou)
Eucerin te pregateste de toamna cu noul pachet Q10 Active destinat tenului sensibil. Pachetul contine Crema de zi Eucerin® Q10 Active si emulsia demachianta cadou. Acum poti avea cea mai eficienta solutie anti-rid, cu rezultate vizibile in doar 5 saptamani.

Odata cu varsta, proprietatile de autoregenerare ale pielii scad, pielea devenind predispusa la aparitia primelor semne de imbatranire: ridurile. Cercetatorii Eucerin® au dezvoltat gama Q10 Active special pentru a sustine abilitatile naturale de regenerare ale celulelor tenului sensibil.

Crema de zi Q10 Active contracareaza direct activitatea celulara redusa, una dintre cauzele cele mai importante ale formarii ridurilor. In numai 5 saptamani, printr-o utilizare regulata, profunzimea ridurilor este redusa in mod vizibil. In plus, coenzima Q10 protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi si a stresului oxidativ, ce au un efect daunator asupra pielii. Pielea dumneavoastra este sensibil mai neteda, vizibil mai ferma, si beneficiaza de o ingrijire intensiva. Produsul este ideal ca baza de machiaj si nu contine parfum.

Emulsia demachianta Eucerin® este destinat tuturor tipurilor de ten, asigura o curatare delicata si indeparteaza in profunzime resturile de machiaj, pastrand echilibrul de hidratare al pielii. Emulsia este imbogatita cu Acid Hialuronic, un factor natural de hidratare. Rezultatul? Pielea este mai curata in profunzime, ramanand neteda si catifelata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.