Setari Cookie-uri

Trucuri pentru buze

Din pacate natura nu este foarte darnica cu toate dintre noi, astfel ca mici imperfectiuni are fiecare. Unele dintre noi nu suntem multumite de bust, altele de textura parului, altele de unghii, de culoarea ochilor ori de grosimea buzelor, insa indiferent care ar fi micul nostru defect profesionistii in imagine si cosmetica au gasit solutii pentru estomparea oricarei imperfectiuni.

Cum alegi culoarea creionului dermatografic? Ai doua optiuni: daca doresti un machiaj natural atunci vei alege culoarea creionului simalara buzelor tale, iar daca vei aplica un ruj mai intens atunci creionul trebuie sa aiba culoarea rujului.

Cum trasezi conturul buzelor?


Pentru buza superioara: vei trasa intai un “v” in santul nasolabial (cel care face legatura intre nas si buza superioara). Acest “V” nu va fi unul foarte ascutit iar varful acestuia se va situa mai sus decat nivelul buzei.

Pentru buza inferioara: la mijlocul acesteia (de multe ori buza prezinta un sant median) vei trasa mai jos decat nivelul real al buzei o linie usor curba ce va depasi putin in lateral proiectia V-ului trasat pe buza superioara.

Mai apoi vei accentua unghiul creat de cele doua buze si vei trasa restul conturului.

buze Aplicarea rujului

Este bine sa folosesti un ruj lichid care se aplica cu pensula, pentru a urma intocmai liniile trasate cu creionul dermatografic. Mai mult, ai nevoie de doua nuante de ruj, una mai inchisa si alta mai deschisa. Astfel, nuanta mai inchisa o vei aplica spre unghiul buzelor, urmand ca cea mai deschisa sa acopere in special zona centrala a buzelor tale. Astfel vei crea o iluzie ce confera volum buzelor tale.

Daca alegi o nuanta naturala a rujului, atunci vei insista pe toata suprafata buzelor.

Cireasa din varful prajiturii

Arma cea mai puternica pentru volumul buzelor tale o reprezinta aplicarea la final a unui lip gloss, avand grija sa trasezi marginea buzelor intocmai. Stralucirile buzelor tale vor crea un efect sexy, facandu-le mai senzuale.

In final mai trebuie sa alegi o pensula nu foarte groasa, eventual cea cu care aplicai fardul. Cu aceasta vei aplica pudra usor mai deschisa decat tenul tau in jurul buzelor, in felul acesta le vei accentua atat forma cat si stralucirea.

Cunoasterea catorva trucuri de machiaj sunt esentiale pentru imaginea ta si nu ezita sa le pui in practica!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.